Собранието на доверители на ФЕНИ Индустри убедливо гласаше за планот за реорганизација на ГСОЛ/ ЕуроНикел.

Од денеска започнува реорганизација на ФЕНИ Индустри. Мрачното минато на корупцијата и неплатените работници и доверители е официјално завршено. Започна нова светла иднина. Собранието на доверители го прифати и одобри со огромно мнозинство планот за реорганизација поднесен од ГСОЛ / ЕуроНикел.

No comments so far.

Напишете коментар